Kedves egy banda a Games Workshop 🙂

Hoztak nekünk  kettő darab újdonságot is. Mondjuk személy szerint én az elsőnek jobban örülök… de ha már jött, maradjon.

Nade..

KILL TEAM COMMAND ROSTER!!!!!!

Ahogy azt írtam korábban, a GW ráfeküdt az online/digitális tartalomra, valószínűleg valami földön túli sugallat hatására rájöttek, hogy 2018-at írunk és bizony, mindenki digitalizálódik és nekik kell.

Az új tool segítségével – amit eddig sebtiben ki tudtam próbálni – elég szépen tudod managgelni a Kill Team csapatodat. Igazából benne van minden ami kell.

Trackelheted a csapatod fejlődését, nevet generálhatsz nekik, testre szabhatod meg minden, pont mint a BattleScribe-ban…najó, azért van még különbség is rendesen, de az alap funkciókat tekintve nagyon hasonló a két tool.
Személy szerint jobban tetszik, hogy a BattleScribe egy app formájában is elérhető, de majd látjuk, ezzel mi lesz a tapasztalat.

Megyek is a kedves kis Death Guard csapatom leírását megcsinálni.

Amúgy a tool-t itt éritek el: >>>>>Ide kell kattintani bizony!<<<<<<<

De előtte…..
A Blackstone Fortres-ben debütált csapatok közül elérhetővé tettek egy teljesen új frakciót a KillTeam számára, ez pedig nem más, mint a Servants of the Abyss.
Elsőre elég izmosnak néznek ki a fiúk/lányok/csontvázak/szellemek/akármik, hiszen van Psyker, közelharci és távolsági tagja is, szóval minden ami a szemnek és szájnak ingere.

Kíváncsian várom az első összecsapásomat velük, mármint ellenük, bár nem vagyok meggyőződve róla, hogy az nekem annyira jó lesz….