Helló November!
Gyászol a pénztárca előre…hiszen a Games Workshop még október végén és a mai napon bejelentett jó pár újdonságot, amely bizony fájdalmas mennyiségű Jó Magyar Birodalmi váltóba fog kerülni, nade, ezért hobbi a hobbi, hogy drága legyen…meg amúgy is.

Kezdjük is az Underworlds vonallal.
Ahogy látszik, a GW próbálja követni az előző doboz ütemtervét és kettesével hozza ki az újabb és újabb csapatokat.
Az Eyes of The Nine és a Zarbag’s Gitz után, az Essenben zajló exbón láthatta meg a nagyközönség Troggoth-ot és piciny csapatát.

Nos, komolyabbra fordítva a szót. Első ránézésre érdekesnek tűnik a csapat, nem csak játék hanem festés szempontjából is.
Az első szembetűnő dolog, hogy a története szerint csak szundizni akaró figura (kezd egyre szimpatikusabb lenni) elég sok helyet foglal el. A méretéből kifolyólag biztosra veszem, hogy csilliónyi életerővel fog rendelkezni és minimum akkorát üt, mint egy új IFA, de nyílván a későbbi bejelentésekből több minden ki fog derülni.

A mai napon egy másik csapatról lerántotta a leplet a Games Workshop, mégpedig a Darkoath bandát a Godsworn Hunt-ot.

Őszintén szólva, a Nightvault megjelenése óta ők azok akik legkevésbé mozgatták meg a fantáziámat, valahogy nem érzem, hogy “woaaah, igen őket vártam”, de ez a személyes véleményem, ettől függetlenül a lapokra kíváncsi vagyok.

És igen és igen és IGEEEEEEN!!!!
A Games Workshopnál rájöttek, hogy kéne végre egy hivatalos deck builder. Reméljük az elvárt minőséget hozza és esetlegesen (nagyon légysziiiii) API is lesz hozzá, hogy esetleg saját weblaphoz is tudd használni, de egy mobilos applikációval is megelégednék.

De majd látjuk mit tartogatnak nekünk.

Egy kis Age of Sigmar
Noha a Beasts of Chaos nem rég jelent meg, ennek megünneplésére a Games Workshop néhány új modellel kedveskedik a keményvonalas rajongóknak. Így megvásárolható lesz a Wargor Standard Bearer, Pestigors és Gorthor.

Ugyan csak Sigmar világát bővíti a Wrath and Rapture, amit ezelőtt nagy titkolózás övezett. Azonban most felfedték, hogy Khorne kedves kis kompániája egy boxed setben jelenik meg olyan figurák körében, mint Flesh Hound-ok, akik Slaanesh jól szituált egységeivel fognak csatározni.

Illetve egy új Battletome is a láthatáron van, amiről egyelőre nem túl sokmindent lehet tudni. Azonban a Games Workshop-nál értenek a hype-vonat vezetéséhez, így megajándékoztak minket egy videóval, amiből azért lehet sejteni, hogy melyik csapat kapja meg saját kis könyvét.

Nos, nem tudom mit mondjak. Valószínűleg rájöttek az úriemberek, hogy a modern világban minden mobil. Így a Kill Team játékosok örülhetnek, hiszen egy digitális alkalmazást adnak a kezükbe, amivel bárhol bármikor tudjuk összeállítani a dream teamet magunknak egy matched játékra.
Konkrét megjelenési dátum nincs, csak a szokásos soon™.

Hát, túl sok hozzáfűzni való nincs, itt egy remek videó, hogy mi vár a 40K szerelmeseire.

Prepare your wallet!!